Makelaar van huis uit.
BenVandenBerg

Een huis verkopen

Succesvol verkopen begint bij een goed gesprek bij u thuis.

Zolas gebruikelijk komen wij bij u thuis en zal na de kennismaking de woning worden opgenomen, waarna wij u een reële indicatie geven van de verwachte opbrengst. Vervolgens worden samen met u uw wensen geïnventariseerd en stellen wij een marktconforme vraagprijs vast. Zeker in de huidige gespannen woningmarkt is het vaststellen van een juiste vraagprijs uitermate belangrijk. Voor de presentatie van uw woning zijn er foto's nodig. Deze worden door ons of door een professionele fotograaf gemaakt. Ook zullen wij de pluspunten van uw woning op een rij zetten waarna er door ons een verkooptekst gemaakt kan worden.

Uw woning wordt o.a. aantrekkelijk gepresenteerd op www.funda.nl. De grootste woningsite van Nederland. Daarnaast wordt het woonhuis aangemeld in het uitwisselingssysteem van de NVM makelaars, hierdoor worden ingeschreven woningzoekers op de hoogte gebracht van uw woning. Ook verzorgen wij een uitgebreide, kleurrijke verkoopbrochure en plaatsen een opvallend tuinbord. Alles met het doel om uw belangen op de juiste wijze te kunnen vertegenwoordigen en uw woning tegen de beste voorwaarden te verkopen.

De aangevraagde bezichtigingen zullen door ons met veel zorg en aandacht worden uitgevoerd. Kenmerken van onze aanpak zijn; "In de huid kruipen" van de potentiële koper, royaal tijd besteden en servicegericht. Na iedere bezichtiging hebben wij uiteraard contact met u om onze eerste indruk van de uitgevoerde bezichtiging te geven.

 

Als een potentiële koper geïnteresseerd is en een bod op de woning uitbrengt gaan wij de onderhandelingsstrategie met u bespreken. Deze strategie is o.a. afhankelijk van uw wensen, het moment van de bieding en het animo van eventuele overige potentiële kopers.

Na een succesvolle onderhandeling, waarbij wij tot een mondelinge koopovereenkomst komen, wordt door ons de koopakte opgemaakt met daarin alle onderdelen die besproken zijn. U moet hier o.a. denken aan uiteraard de koopsom, de datum van oplevering, waarborgsom, voorbehoud financiering door de koper enz.

Op de overeengekomen datum van eigendomsoverdracht voeren wij de eindinspectie van de woning uit en begeleiden wij u bij de notaris.

Hierboven hebben wij slechts een kort beeld geschetst van onze werkzaamheden. In het persoonlijke gesprek met u gaan wij verder in op de diverse onderdelen van deze voor u belangrijke stap.

Het verkopen van uw woning moet voor u een traject worden dat vlekkeloos verloopt. Daarom is het belangrijk dat u op een persoonlijke en zorgvuldige wijze wordt begeleid. Wij garanderen u die begeleiding.

Graag behartigen wij uw verkoopbelangen. Onze ervaring staat voor een deskundige, professionele en enthousiaste aanpak.