Makelaar van huis uit.
BenVandenBerg

Een huis kopen

Een huis kopen is "leuk", maar wel iets wat u niet elke dag doet. Daarom is het belangrijk dat u zich laat begeleiden en advies krijgt van een deskundig aankoopmakelaar. Zeker in de huidige lastige markt is dat van belang. Een aankoopmakelaar kan er voor zorgen dat uw belang goed wordt behartigd en dat u niet teveel betaald. Het kopen van een woning is emotie en dat is goed. Maar belangrijk is dan wel dat de aankoopmakelaar samen met u de zakelijke kant niet uit het oog verliest. Er is een hele weg te bewandelen met vele hobbels waarbij ook een goede voorbereiding noodzakelijk is. Van den Berg Makelaars plaveit die weg voor u!

U bepaalt in hoeverre u hulp nodig heeft.
Het kan zijn dat u al begeleiding wenst vanaf het eerste moment dat u een huis van buiten heeft gezien, maar het kan ook zijn vanaf het moment dat u al een woning van binnen heeft bezichtigd en vervolgens begeleiding wenst bij de 2e bezichtiging waarna eventueel verder advies en afwikkeling volgen. Alles is mogelijk. Onze tarieven worden afgestemd op uw wensen en zijn prestatie gericht.

Wat doen wij o.a. voor u:

» in eerste instantie het behartigen van uw
   belangen
» afspraak maken voor bezichtiging samen
   met u
» het uitvoeren van de bezichtiging
» het uitbrengen van advies met
   waardebepaling
» indien nodig bouwkundige keuring regelen
» indien nodig het bestemmingsplan inzien
» onderzoek bodemverontreiniging, tanks,
   asbest e.d.
» in overleg met u het voeren van de
   onderhandeling
» het opstellen van de koopakte
» toelichting/uitleg op de koopakte en
   begeleiding bij ondertekening
» het samen met u uitvoeren van een
   eindinspectie
» begeleiding bij notaris waar de
   eigendomsoverdracht plaatsvindt

Van den Berg Makelaars voorziet u van een deskundig, professioneel en eerlijk advies bij het aankopen van uw nieuwe woning.